Nieuw: een muzikale Adventskalender!

In deze onzeker tijden door het Corona virus hebben wij musici over het algemeen een stuk minder werk. Concerten worden afgezegd en er wordt een stuk minder vooruit gepland… We voelen ons soms uit het veld geslagen, want onze passie is toch het spelen voor publiek… Maar zo nu en dan geeft het ook ruimte voor nieuwe creatieve ideeën en ontwikkelingen. En dit heeft geresulteerd in het volgende: Een muzikale Adventskalender! Elke dag van de adventsperiode een muzikale video van ons, 26 dagen lang! We moeten nog een hoop doen, maar de webwinkel werkt al! Je kunt je bestelling dus al plaatsen (en weet ook dat dit ons extra stimuleert om er iets super moois van te gaan maken. Én je helpt ook ons door deze onzekere tijden heen) Maak de Kerstperiode extra waardevol met deze kalender. Bestel hem nu via onze winkel! (zie menubalk)

foto: Vincenzo D’Iinnella Capano